Pro si contra tigari electronice


Tigarile electronice sunt solutii alternative de fumat, care simuleaza senzatia de fum. Nu expun fumatorul sau persoanele din jur la efectele negative ale substantelor cancerigene pe care tutunul le contine in mod normal.

Tigarile electronice nu produc fum adevarat, insa au creat o serie de controverse? Sunt sau nu periculoase pentru organismul uman?

Ce este tigara electronica

Tigara electronica este o inventie chinezeasca. A aparut pe piata chineza in anul 2003, iar apoi a patruns si pe piata din Statele Unite ale Americii. Tigarile electronice se gasesc in numeroase forme si marimi. Au un aspect similar tigarilor obisnuite si functioneaza la fel.

Tigara electronica seamana cu o tigara, insa nu contine gudron. Scoate fum, dar nu produce materiale de poluare. Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos.

Cat de sanatoase sunt tigarile electronice?

Tigarile electronice nu contin fum toxic, nu contin gudron si nici alte substante chimice care se regasesc in tigarile obisnuite. Asociatia Americana de Sanatate Publica a declarat ca tigarile electronice sunt de cel putin 1000 de ori mai putin periculoase pentru sanatatea omului decat tigarile obisnuite si incurajeaza utilizarea acestora in locul celor cu tutun natural.

Fumul emis nu este toxic sau nociv pentru celelalte persoane si nu are nici miros. Acest lucru este datorat bateriilor care nu ard tutunul ca in cazul tigarilor normale.

Cumpara tigari electronice originale

Daca iti doresti sa te lasi de fumat, poti incerca pentru inceput tigara electronica. In magazinul online Te20.ro vei gasi tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo si accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi. Tigarile comercializate sunt originale, marca SAILEBAO, cea mai fiabila tigara electronica din lume.

In acest magazin vei gasi tigari electronice care sa satisfaca cel mai inrait fumator de tigari, iar cu kit-ul complet eGo XXL poti renunta definitiv la tigarile clasice.

Comentarii

Powered by Facebook Comments

Leave a Comment